by

Akupunktur kan hjælpe mod nervebetændelse

Nervebetændelse (neuropati) er ikke en specifik lidelse men kan være et symptom på en række forskellige lidelser. Begrebet dækker over alle tilfælde, hvor nerverne er skadede i benene, armene, ansigtet eller andre steder. Neuropati kan have en række forskellige årsager, hvoraf den mest udbredte er forgiftning. Dette kan for eksempel være nervebetændelse pga. kemoterapi eller anden medicin, sukkersyge, alkoholforbrug eller lignende. 

Hos Boel Akupunktur har vi specialiseret os i at behandle nervebetændelse. Det har vi blandt andet gjort, fordi lægen sjældent kan hjælpe. Årsagen til nervebetændelsen vil normalt blive udredt, og man tilbydes muligvis stærk medicin mod smerterne, men derudover kan lægerne ikke gøre så meget. Men det kan vi hos Boel Akupunktur! Vi behandler nervebetændelse med moderne akupunktur, og vi vil se en bedring hos vores patienter efter kun en uge eller to. 

Ønsker du at opnå smertelindring helt uden brug af stærk medicin, så bestil din tid hos Boel Akupunktur i dag! På hjemmesiden kan du læse meget mere om os og vores behandlinger, og du kan desuden høre en af vores tidligere patienter med nervebetændelse fortælle om, hvordan han er blevet hjulpet af akupunktur. Du er altid velkommen til at ringe til os, hvis du har spørgsmål eller gerne vil høre mere!