by

Når nervebetændelse sætter ind

For de, der har været uheldige at lide eller som til stadighed lider af nervebetændelse, er det en barsk viden, man får serveret, når diagnosen stilles hos lægen: Du har nervebetændelse. Ofte får man nemlig at vide, at der ikke er meget at stille op. Nervebetændelse er en forgiftning i kroppen, der kan stamme fra mange ting, og lægevidenskaben forsøger oftest at behandle med stærk medicin som fx morfin eller medikamenter brugt i psykiatrien. Dette er dog hverken sundt eller noget, der som sådan kurerer tilstanden.

Hos Boel Akupunktur er man af en helt anden opfattelse. Læs blot her, hvordan man anskuer nervebetændelsen og behandlingen heraf: http://acunova.dk//nervebetaendelse/ 

Med akupunktur kan man nemlig behandle den smertefulde tilstand. Nervebetændelsen starter normalt i fødderne, men kan egentlig sætte sig på og i mange forskellige kropsdele. Nerverne i benene, på armene eller i ansigtet, ja, nogle gange også i organerne, bliver skadede, og det kan for patienten medføre stort ubehag og ubehagelige smerter. Det er en betændt tilstand, som man hos Boel Akupunktur behandler ved hjælp af akupunktur. Det er ganske simpelt, men særdeles effektivt. På Boel Akupunkturs hjemmeside kan man se og høre oplevelser fra andre patienter, der har sat nervebetændelsen skakmat ved hjælp af akupunktur.