by

Prøv akupunktur mod nervebetændelse

Nervebetændelse er en ubehagelig tilstand, som kan skyldes flere ting. Oftest er nervebetændelse et resultat af forgiftning, for eksempel på grund af diabetes, medicin eller alkohol. Det kan dog også skyldes en række andre årsager såsom vitaminmangel og virusinfektioner. Uanset hvad årsagen bag symptomerne er, så kan de være meget smertefulde. Patienterne oplever først og fremmest en form for følelsesløshed, som gerne starter i fødderne. Dette kan videre udvikle sig til smerter og andre føleforstyrrelser, og symptomerne kan sprede sig op langs benene og til resten af kroppen.

Hos Boel Akupunktur er man specialister i behandling af nervebetændelse. Her behandler man nervebetændelse med en moderne form for akupunktur, og dette oplever man utroligt gode resultater med. Langt størstedelen af patienterne kan efter et kort behandlingsforløb vende tilbage til en normal og smertefri hverdag. Faktisk skal der være en bedring i løbet af kun en uge eller to, ellers standses forløbet igen. Dette gør, at du som patient undgår at blive kastet ud i unødvendigt lange behandlingsforløb uden effekt. 

Klik ind på hjemmesiden i dag og få meget mere information om, hvordan behandlingerne foregår. Du kan også ringe til Boel Akupunktur og få en uforpligtende snak om, hvordan de kan hjælpe dig!