by

Nervebetændelse

Nervebetændelse, eller neuropati, som det kaldes på latin, beskriver ikke én bestemt lidelse men kan blot være et symptom på en række forskellige. Det betyder kort sagt, at der er en skade på nogle af de nerver, som findes i arme, ben, ansigt eller organer. Hos lægen får de fleste at vide, at sygdomsforløbet måske kan standses og smerterne mindskes med kraftig medicin som morfin eller psykiatrisk medicin. Sygdommen kan dog ikke afhjælpes med mindre årsagen til den er en, der er nem at fikse (vitaminmangel, forgiftning mm.)

Hos Boel Akupunktur er vi meget uenige i dette! Hos vores patienter vil vi se en forbedring efter allerede en uge eller to i vores behandlingsforløb. Vi er en af Europas førende klinikker inden for moderne og traditionel kinesisk akupunktur, og vi behandler patienter med en lang række lidelser. Vi går højt op i, at vores patienter skal blive modtaget i en behagelig atmosfære og mødt i en afslappet dialog om netop deres situation.

Du kan læse mere om nervebetændelse, hvad symptomerne er og hvordan vi behandler det på Acunovas hjemmeside, http://acunova.dk//nervebetaendelse/. Her kan du også finde udtalelser fra nogle af vores tidligere patienter, som fortæller om deres sygdom, behandlingsforløb og efterfølgende resultater.