by

Vejen væk fra nervebetændelse

Hvis du kender til lidelsen nervebetændelse, er du måske endda også så uheldig, at det er dig selv, der er ramt. Det er en lidelse, de færreste kan udholde gennem længere tid. Noget må man simpelthen gøre – og dét kan akupunkturformen AcuNova hjælpe med!

Nervebetændelse kan forårsage mange smerter i ben og fødder. Tilstanden kan fra start af eksempelvis diagnosticeres ved at konstatere, at man nedefra – altså ved fødder og underben – oplever, at man mærker “forkerte” ting. Det kan være, at fødderne føles varme, når de i virkeligheden er kolde, og det kan ligeledes opleves, som om man har en masse sten i skoene. Der kan opstå en følelsesløshed i fødderne, som kan udvikle sig til smerter, og i sjældne tilfælde kan man miste styrken i musklerne, og knoglerne i fødderne kan ligesom falde sammen. Sidstnævnte er meget smertefuldt.

Lægevidenskaben tilbyder ikke mange medicinske behandlingsmuligheder. Ofte kan man som patient få meddelelsen om, at ‘det må man lære at leve med’, eller man kan blive tilbudt behandling med stærke præparater såsom morfin eller psykiatrisk medicin. Disse medikamenter kan have væmmelige bivirkninger til følge, og dét kan være næsten lige så grelt eller sågar værre end selve betændelsestilstanden i nerverne. Akupunktur – derimod – kan afhjælpe og lindre med kun få behandlinger.