by

Akupunktur kan behandle neuropati

Nervebetændelse, eller neuropati, er ikke en egentlig enkeltstående lidelse men et symptom på flere sygdomme. Egentlig dækker udtrykket blot over, at nerverne i benene, armene, organerne eller ansigtet er skadede på en eller anden vis. Patienterne får ofte føleforstyrrelser i det påvirkede område, således at de mister følsomheden eller mærker ‘forkert’ (koldt føles varmt osv.). I alvorlige tilfælde kan man også opleve kraftige smerter.

Hos Boel Akupunktur er vi glade for, at vi har en behandling, der virker. Vi har i mange år tilbudt behandling af nervebetændelse med akupunktur, og dette oplever vi fantastiske resultater med. Vi hjælper rigtig mange patienter til at slippe af med symptomerne, og behandlingsforløbet er både kort og effektivt. Vi vil se mærkbar bedring efter 1-2 uger i behandling, ellers vælger vi at standse forløbet igen. Det er et rigtig godt alternativ til de andre behandlinger, der tilbydes, som kan være ineffektive eller meget langvarige. 

Vil du høre mere om, hvad nervebetændelse er, og hvilke behandlingsmuligheder, der findes, så klik ind på vores hjemmeside i dag. Her finder du også masser af information om Boel Akupunktur, og du kan selvfølgelig også bestille tid til din første behandling. Har du nogen spørgsmål, så er du altid velkommen til at ringe til os!