by

Alternativ behandling af nervebetændelse

Nervebetændelse er et symptom, som kan optræde i forbindelse med flere tilstande. Det gælder blandt andet diabetes, medicinbrug, vitaminmangel mm. Årsagerne er mange, men uanset hvad, så er symptomerne lige ubehagelige. Det starter ofte i fødderne, hvor man kan opleve føleforstyrrelser. Senere i forløbet kan det sprede sig opad benene og til armene, og man kan desuden opleve smerter og svækkelse i musklerne. 

Hos Boel Akupunktur er vi glade for, at vi har fundet en behandling, der virker. Vi behandler vores patienter med en moderne form for akupunktur, og det ser vi fantastiske resultater med. Forbedringen kommer hurtigt, og mange af vores patienter kan efter kun få behandlinger gå hjem uden symptomer.

På vores hjemmeside på http://acunova.dk//nervebetaendelse/ kan du læse mere om, hvordan vi behandler nervebetændelse. På hjemmesiden finder du selvfølgelig også mere information om os som klinik, og om hvordan akupunktur kan hjælpe dig med diverse sygdomme og lidelser. Vil du selv opleve de fantastiske resultater på egen krop, så bestil tid til din første behandling i dag! Har du nogen spørgsmål, så er du altid velkommen til at ringe til os. Vi sidder klar med svar, og vi kan altid tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.