by

Nervebetændelse kan behandles med akupunktur

I mange tilfælde får patienter med lidelsen nervebetændelse af lægen at vide at dette ikke kan afhjælpes, men blot lindres. Dette er de ikke enige i hos Boel Akupunktur.

Nervebetændelse eller på latin neuropati er ikke en bestemt lidelse, men et symptom på flere forskellige lidelser. Det betyder på simpelt dansk at nerverne i benene, armene, ansigtet eller i nogle tilfælde i organerne er skadede. Ofte starter det i fødderne og breder sig op ad til først knæ og siden hænderne og underarmene.

Mange læger vælger blot at behandle med at mindske smerterne med morfin, epilepsi medicin eller stærk psykiatrisk medicin. Mange forsøger sig dog med behandling ved akupunktur. Hos Boel Akupunktur benytter de en balanceret blanding af de moderne akupunktur og den traditionel kinesisk akupunktur og behandler med stor succes lidelser som blandt andet diskusprolaps og gigt, samt andre såkaldte kroniske sygdomme som astma og mave-tarmsygdomme. Boel Akupunktur tilbyder også  behandling af nervebetændelse  og oplever normalt en forbedring i løbet af en uge eller to. Hvis dette ikke er tilfældet stoppes behandlingen. Boel Akupunktur understreger dog at årsagen til at nervebetændelsen er opstået først skal undersøges hos en læge. Hvis det er en vitaminmangel, skal man selvfølgelig have et tilskud af de vitaminer. Hvis det kommer af en forgiftning, skal man undgå at få den gift i kroppen. Ved nervebetændelse på grund af sukkersyge skal man forsøge at holde blodsukkeret stabilt.