by

Gør op med dine nervebetændelsessymptomer

Gør op med dine nervebetændelsessymptomer på en af Boel Akupunkturs klinikker. Du finder afdelinger på Sjælland eller i Jylland, hvor deres professionelle personale er klar til at anvende den klassiske, kinesiske tradition mod din skavank, hvad end den måtte være. Nervebetændelse er bare én af de mange lidelser, akupunkturen kan behandle, det gælder alt fra menstrautionssmerter til øjenlidelser og discusprolaps. Fælles for alle behandlinger er, at behandlingstiden typisk er meget kort og intensiv, hvilket gør akupunkturen til et attraktivt alternativ til den almindelige lægevidenskab på de områder, hvor medicin ikke hjælper.

På deres hjemmeside kan du læse mere om de mange behandlinger, du kan nye godt af på deres klinikker. Du kan se videoer med beretninger fra tidligere klienter, som har oplevet udviklingen fra symptomer til helbredelse på egen krop, også når det gælder nervebetændelse.

Nervebetændelse starter typisk i fødderne, hvor man oplever en følelsesløshed og uregelmæssighed i den måde, fødderne oplever kold og varm på. Det kan føles som om man går med sten i skoene, eller har vat under fødderne. Symptomerne kan også opstå i ansigtet eller andre steder på kroppen. Tag en uforpligtende snak med personalet hos Boel Akupunktur på http://acunova.dk/  og hør, hvad de vil anbefale dig  i kampen mod nervebetændelse.